Bank Norwegian

Karakter: 4.8/5
Lån fra 5000kr til 500 000kr
Bank Norwegian informasjon
Lånebeløp 5000kr til 500 000kr
Minste alder 18år
Minste inntekt Krav om liknet inntekt
Etableringsgebyr 950kr
Rente fra Fra 8,99%
Låneeksempel 17,8%, 65.000, o/5 år, etabl.geb. 950,-, Totalt: 95.872

Bank Norwegian forbrukslån

Flyselskapet Norwegian er ett av de største i Skandinavia, og det samme må man kunne si om Bank Norwegian. På få år har banken skaffet seg svært mange kunder i Norge og våre naboland, ved å tilby gunstige forbrukslån og kredittjenester. Bank Norwegian er en ren internettbank, som tilbyr raske forbrukslån gjennom automatiske systemer. Her kan du søke om å låne opp til 500 000kr uten å stille sikkerhet.

bank norwegian forbrukslån omtale

Betingelser

Bank Norwegian er en meget fleksibel bank, med konkurransedyktige betingelser for deg som lånesøker. Søkekriteriene er enkle, samtidig som lånegrensen og betingelsene er gode. Den aller største fordelen med et forbrukslån fra banken er nok at det går meget raskt, og at det er mulig å få et lån på dagen. Banken har nemlig automatiske systemer som gjør at du får svar på søknaden umiddelbart, og man må sjeldent vente lengre enn noen dager før pengene er på konto. Når det gjelder betingelsene for et forbrukslån fra Bank Norwegian, så må man regne med en gjennomsnittlig effektiv rente på rundt 17,80 prosent. Du kan søke om å låne inntil 500 000 kroner, og bruke maksimalt 15 år på å betale ned gjelden. Termingebyret er på 30 kroner, og etableringsgebyret på 950 kroner. Aldersgrensen for å søke lån er 18år og du også ha en liknet inntekt.

Søkeprosessen

Som nevnt innledningsvis er Bank Norwegian en meget moderne bank, som kun finnes på internettet. Bruker du BankID når du signerer søknaden, så kan du regne med en meget rask utbetaling. Søkekriteriene sier at du må være minst 18 år gammel, ha en registrert inntekt hos Skatteetaten og ikke ha aktive inkassosaker.

SØK LÅN HOS Bank Norwegian